Familiefestival Art Carnivale

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 3.000 (18%)

Art Carnivale is één van de meest opvallende 'voel-je goed' festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en alle leeftijden! Met veel kunst, muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten en een grote creatieve markt in het prachtige strandpark aan het Schildmeer is er op Festival Art Carnivale voor iedereen wat te beleven.

Wat begon als een expressie van kunst, hobby en levensstijl van een opvallende club samenwerkende creatieven is uitgegroeid tot (boven)regionaal feest van herkenning voor een steeds grotere groep van vaak even bijzondere bezoekers. Art Carnivale is een echt familiefestival: het evenement is niet aan leeftijd of culturele achtergrond gebonden. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud en biedt een haast ondenkbare ervaring voor wie op zoek is naar zowel ontspanning en gemoedelijkheid als een onvergetelijke culturele en kunstzinnige belevenis.

Naast het elk jaar weer verrassende, en soms bijna overvolle, programma is festival Art Carnivale vooral de plek om de drukte van alledag even te vergeten en samen te genieten van al het moois dat deze drie dagen lang voorbij komt…Het festival mag zich verheugen in een groeiend aantal enthousiaste bezoekers. Wij willen deze bezoekers graag vasthouden en ze de gelegenheid geven hun waardering voor het festival uit te drukken in een donatiebijdrage. Bovendien houd men daarmee het festival in stand.